Projecció Pel·lícula - Dijous 29 d’Abril a les 21.30 hores. a l' Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Red Road
Direcció i guió: Andrea Arnold
Primer film que es roda sota la curiosa tècnica Advance Party, en la qual tres realitzadors escriuen un guió que té els mateixos personatges com a protagonistes. La història ha de transcórrer a Escòcia però els directors poden escollir en quin punt geogràfic viuen els personatges, quin és el seu rol social o la seva procedència, la seva relació entre ells, etc... A cada una de les tres pel·lícules seran sempre els mateixos actors els que interpretaran els mateixos personatges.

El torn inicial li ha tocat al director Andrea Arnold que ha escollit per a la seva Red road una història en la qual la videovigilàngia i el Gran Germà tenen tot el protagonisme. El paper principal és per a una vigilant de seguretat (Kate Dickie) que controla amb les seves càmeres bona part de la ciutat de Glasgow. Ella escull cada dia quin punt de vista li interessa més controlar dels seus ciutadans.
El film ens endinsa en la curiositat humana d'espiar la vida privada dels nostres veïns, a la vegada que també espiem a aquesta vigilant de seguretat que porta una vida ben curiosa.
Red Road va conseguir el Premi del Jurat de Cannes 2006 i el Premi Fipresci i del Jurat al Festival de Cinema de Miami 2007.

PROGRAMA D'ACTIVITATS de L'ABRIL DE 2010

Taller de Risoterapia
- Dijous 22 i 29 d’Abril i 6, 13, 20 i 27 de Maig.
- Lloc: Ateneu Obert de la Dona
- Hora: de 17:00 a 19:00
- Preu: 60 euros. Total 12 hrs. Per apuntar-se trucar a l’Anna Mª al 659836750 – 972/292245 o bé adrecar-se al nostre local.
  • Projecció Pel·lícula
- Dijous 29 d’Abril
- Lloc: Auditori de l’Ateneu de Banyoles
- Hora: 21:30Taller Sobre les Pèrdues i el Dol- Dijous 15 d’Abril
- Lloc: Ateneu Obert de la Dona
- Hora: 19:00-
UN CAMI PER A FER PLEGADES. Projecte dirigit a dones que pateixen fibromiàlgia.Taller: Alimentació Nutrició i Dietes
- LLoc: Local Social de Camos
- Dia i Hora: 17 d’Abril de 10:00 a 12:00 hrs.
Observacions: La fibromiàlgia afecta la vida quotidiana i als hàbits alimentaris.Una alimentació equilibrada millorarà la qualitat de vida del malalt i evitarà complicacions per carències o excessos.
NOUS TALLERS!!!
Vols provar una CLASSE GRATUÏTA? Truca’ns al 972 57 18 41 per a més informació.
DANSA DEL VENTRE: hem començat un nou grup. Activitat per treballar tot el cos de forma suau i harmònica. Genera alegria i benestar. Divendres de 18:30 a 20:00hrs.
IOGA: " Ioga, ciència mil·lenària dedicada a la salut i la calma de la ment”. Amb la pràctica d'Assanas (postures), moviments conscients i respiracions ens orientem cap a un estat de benestar. Dimecres de 18:30 a 19:45 hrs.
CANT CORAL: Si t’agrada la música i t’agrada cantar apuntat al nostre grup. Intentarem passar una bona estona tot gaudint de diferents temes musicals.
Dilluns de 20:15 a 21:45 hrs. A la Escola de Música ( Plaça Major ).
Activitats permanents: Gimnàs a Triops,Conversa en Anglès,Gimnàstica Suau,Conversa en Francès,Conversa per a Dones Immigrades, Biblioteca amb servei de préstec,Assessorament en diferents àmbits del mon de la dona

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1