PROGRAMA DE FEBRER 2019

DIVENDRES 15 a les 19h. Xerrada. La relaxació: Les nostres experiències canvien el pensament i la nostra vida. La relaxació i les seves tècniques, com la hipnosi, ens permeten fer que la consciència flueixi per millorar la salut, les emocions i les decisions que prenem. Obert a tothom.
A càrrec de Sara Roman. Hipnoterapeuta. Lloc: AOD
DIMARTS 19 a les 20h. Meditació guiada en lluna plena. Amplificació de l'energia beneficiosa que rebem de l'exterior. Farem estiraments de ioga i repassarem les efemèrides. (Portar coixí) Obert a tothom. Lloc:AOD
DIVENDRES 22 a les 19h. Pel·lícula: « La fuente de las mujeres» 2011. Bèlgica.Direcció: Radu Mihaileanu. Interessant comèdia dramàtica que mostra com les dones d'un petit poble es revelen davant la injustícia i la discriminació. Obert a tothom. Lloc: AOD
AVANÇAMENT DE LES ACTIVITATS DE LA SETMANA DE LES DONES
Com cada any, i amb motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores, l'AOD té previstes les següents activitats:

DISSABTE 2 de març a les 19h. Xerrada: El llarg camí de les dones astrònomes. Per Josep Lluís Diez Baldero, membre d’Astrobanyoles.
El treball de les dones i les seves aportacions a l’astronomia. Durant molt temps han estat relegades a un paper d’ajudantes o col·laboradores, encara que moltes vegades realitzessin el treball científic de primera línia mundial.Presentació a càrrec d' Anna Morlans de l'AODOrganitzaen Astrobanyoles i Ateneu Obert de la Dona. Lloc: M useu Darder.
DIUMENGE 3 de març a les 10 del matí. DONA-LI LA VOLTA!: La gran volta a l'Estany de les dones. Vine a la pesquera número 10 (oficina de turisme de l'Estany) i farem juntes donant-li la volta. Portarem una samarreta commemorativa del 25è aniversari de l'Ateneu Obert de la Dona, que serà gratuïta per a les sòcies.

DIVENDRES 8 de març. DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA.a les 20h. Actuació del grup de teatre de l'Ateneu Obert de la Dona i concert. Lloc: Teatre Municipal de Banyoles.
DISABTE 9 de març a les 21h. Sopar, festa i ball per celebrar un any més que som dones. Hi haurà la tradicional rifa amb molts premis, sopar «delicatesen» i ball. Podràs adquirir els tiquets fins el 6 de març a l'AOD i a Lotus Blanc. Preu 15€. Lloc: Ateneu Obert de la Dona.
*El menú i altres informacions concretes les publicarem properament.
ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous d’11:00 a 12:00h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut&ball. Els dijous de 19,30 a 20,45h.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu. Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Més informació els dilluns d'1/4 de 12 a 1/4 d'1. c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com Lloc web:donesbanyoles.blogspot.com

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1