L’ATENEU OBERT DE LA DONA ORGANITZA UN CURS DE VEU CORAL A PARTIR DEL NOVEMBRE.

A partir del dilluns 2 de novembre, i fins a mitjans juny 2010, l’Ateneu Obert de la Dona de Banyoles organitza un curs d’iniciació al cant coral. L’objectiu és adquirir coneixements en aquest camp, realitzar una actuació com a final de curs i crear un cor estable que transcendeixi la duració d’aquest.


Informació publicada aquí

Sessió GRATUITA.Taller del Riure


Per a donar a conéixer el Taller del Riure "ALEGRIA DE VIURE".
L'Anna Mª Berbel el DIJOUS DIA 5 DE nOVEMBRE, DE 17 A 19 hores, ens farà una classe GRATUITA on tothom que vingui podrà experimentar directament el que és aquest taller.
El riure rejoveneix, elimina l´estrès, les tensions, l´ansietat, ajuda en les depressions i ens aporta comprensió, alegria, relaxació. També incrementa l´autoestima, allunya la timidesa i facilita la comunicació social.

NO US HO PERDEU!!

NOVEMBRE A L'ATENEU

DIVENDRES 13 a les 19:00h.: ASSEMBLEA GENERAL de l’Ateneu Obert de la Dona (Renovació de Junta). Es molt important la participació de totes les sòcies, no hi falteu!! Lloc: Local de L’Ateneu.DIMECRES 25 de Novembre: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES
Actes vinculats al Dia internacional contra la violència envers les dones
(en col·laboració amb Consorci de Benestar Social del Pla de l’estany, Ajuntament de Banyoles, Ajuntament de Porqueres)
Del 20 al 29 Novembre: Exposició Urbana de Cartells. Títol: “Contra la Violència de Gènere”. Lloc: Bars i Cafeteries varis de Banyoles.
Del 22 al 29 Novembre: Exposició de Fotografies. Títol: “Contra la Violencia de Género”. Lloc: Centre Cívic de Porqueres
DIMARTS 24 a les 19:30h: Xerrada: “Parlem sobre la violència envers les dones”. Lloc: Centre Cívic de Porqueres
Taller de IOGA: " Ioga, ciència mil·lenària dedicada a la salut i la calma de la ment”. Amb la pràctica d'Assanas (postures), moviments conscients i respiracions ens orientem cap a un estat de benestar.
CANT CORAL: Si t’agrada la música i t’agrada cantar apuntat al nostre grup. Intentarem passar una bona estona tot gaudint de diferents temes musicals.

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1