Campo Yagaru

Campo Yagaru vol dir pageses en sarahule.
És el nom del grup de dones de l'AOD que des de fa més de tres anys conrea un hort de 1000 m2. a Banyoles.
Abastim de verdures les nostres famílies i tenim un espai lliure on es trobem, treballem de manera cooperativa,ens relacionem, parlem de les nostres coses.
Ja hem tingut moltes visites: dones de la premsa gironina, dones de la Universitat de Barcelona, dones d'altres entitats de Banyoles....
 


ACTIVITATS. JUNY 2017

DISSABTE 3 BANYOLES PARK. Un espectacle d’Escenaris Especials amb la col·laboració de l’Ateneu Obert de la dona.
Aquest any l’Ateneu Obert de la Dona col·labora amb Escenaris Especials, un projecte banyolí que fa teatre amb persones en risc d’exclusió social des de fa 10 anys. Les alumnes del grup de teatre de l’Ateneu de la Dona participaran com actrius convidades a l’espectacle BANYOLES PARK, una peça itinerant per diferents espais emblemàtics de la ciutat de Banyoles.
HORARIS: a les 17:30 i a les 19:30h. LLOC: Oficina de Turisme. Barca la Tirona. Hotel Mirallac. 

DIVENDRES 9 A les 20h. Meditació en Lluna Plena. Com a cloenda del curs i del cicle sobre els diferents valors personals, farem una visualització guiada que tractarà de la totalitat del nostre ésser. Abans estiraments i exercicis respiratoris.
Ens trobarem al local de l'Ateneu Obert de la Dona i allí decidirem si anem a les Estunes amb cotxes.
Us convidem a tothom amb el desig de fer-nos millors persones.
Contacte: Anna 618506786

DIVENDRES 16. A les 20h. ASSEMBLEA-SOPAR. FI DE CURS.
Per acabar el curs ens trobarem totes per valorar les activitats que hem realitzar, proposar-ne d'altres i millorar com a associació.
Felices d'esser un any més a l'Ateneu, en acabar, farem un sopar i molta gresca.

ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10.45 a 11.45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut i ball. Els dijous de 19,30h a 20,45. T'agrada ballar? Vols estar més àgil, sana i forta? Oblidat de l'exercici avorrit. Diferents ritmes t'aportaran alegria i salut. Informació i inscripcions: Núria 646746428.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Més informació els dimarts de 11.30 a 12.30h. c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com
Lloc web:donesbanyoles.blogspot.com


CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1