ACTIVITATS. DESEMBRE 2018

DIVENDRES 14 a les 19.30h. CAGA TIÓ. Un any mes tenim l'oportunitat de trobar-nos per celebrar amb alegria aquesta festa popular. T'hi apuntes?
Només has de portar un detall que no superi els 5-6€ de cost i a gaudir de bona companyia!!
També porta el teu plat, got i coberts.


PROJECTE «FADA»
Formació i assessorament per a dones a l'Atur.
CURS DE FORMACIÓ
Donat que la situació laboral de les dones és desigual respecte dels homes, l'Ateneu Obert de la Dona, que té l'objectiu de promoure la igualtat de gènere en tots els aspectes (econòmic, sanitari, social, laboral, familiar...), ha organitzat per al 2019 un curs de formació amb la finalitat d'oferir oportunitats de diversificació ocupacional per a dones que cerquen feina i/o promoció laboral.
L'àmbit del curs serà la introducció en les especialitats d'horticultura, jardineria i elaborats vegetals.
Aquesta formació comptarà amb el recolzament d'entitats locals com l'Ajuntament de Banyoles, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany i CEPAIM.
Requisits de les participants: El curs està adreçat prioritàriament a dones en edat laboral que cerquen feina o possibilitats de promoció i estabilitat laboral, residents a la comarca, amb domini del català/castellà oral i que tinguin recursos a l'hora de comprendre texts bàsics escrits.
Nombre de places: 15
Total d'hores lectives: 60
Calendari del curs:
de febrer a maig (l'inici es determinarà pròximament)
Horaris: els dimarts de 10 a 13,30 i els divendres de 17 a 19,30h.
Preu: el curs estarà finançat plenament per l'AOD. Les alumnes hauran d'aportar el cost dels materials (30€).
PROCEDIMENT PER A L'ADMISSIÓ
Preinscripció: les interessades es podràn adreçar al Serveis Socials, al CEPAIM o a l'Ateneu Obert de la Dona (dilluns d'1/4 de 12 a 1/4 d'1. c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com) on se les informarà de les dades bàsiques.
l'AOD comunicarà a les interessades la seva admissió al curs dies abans per fer efectiva la seva inscripció oficial.
ACREDITACIÓ: Al final del curs es lliurarà un diploma d'assistència i aprofitament.

ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10,45 a 11,45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut&ball. T'agrada la musica i ballar? Vols estar més àgil, sana, forta i vital? Vine a fer exercici saludable de manera divertida i amb molta alegria . Els dijous de 19,30 a 20,45h. Informació i inscripcions: Núria 646746428.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu. Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Més informació els dilluns d'1/4 de 12 a 1/4 d'1. c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com Lloc web:donesbanyoles.blogspot.com

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1