PROGRAMA D'ACTIVITATS. ABRIL 2018



DISSABTE 7. Taller d'elaboració de FERMENTS VEGETALS. Aprendrem a fer els millors ferments i receptes de plats amb vegetals fermentats. A càrrec de Jordi d'Espai & Seny..
Horari: de 9 a 13h. Preu: 30€
Lloc: Ateneu Obert de la Dona
Places limitades. Data límit d'inscripció: 3 d'abril.
DIVENDRES 20. Xerrada: ELS MALTRACTAMENTS A LA INFÀNCIA. Amb l'autor del llibre «Nines d'abocador» de Serafí Gimeno i l'autora del llibre «L'Inici del final» de Meritxell Carpio
Activitat oberta. Lloc: Ateneu Obert de la Dona
DIVENDRES 27. Xerrada : LES ARGILES. Descobreix els beneficis de les argiles volcàniques per recuperar i mantenir la salut. A càrrec de Pancho Peire.
DILLUNS 30 a les 20h. MEDITACIÓ EN LLUNA PLENA. Exercicis respiratoris i estiraments. Tractarem la unitat amb l'exterior i amb la parella, les situacions planetàries i les constel·lacions. Gratuït i obert a tothom. Més informació 618506786 Anna


ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10,45 a 11,45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut i ball. T'agrada la musica i ballar? Vols estar més àgil, sana, forta i vital? Vine a fer exercici saludable de manera divertida i amb molta alegria . Els dijous de 19,30 a 20,45h. Informació i inscripcions: Núria 646746428.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu. Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1