PROGRAMA D'ACTIVITATS PER AL MARÇ


DIVENDRES 4 i 18 de 18,30 a 19,30h. Exercicis sense esforç per a dones que pateixen fibromiàlgia. Informació i inscripcions dimarts de 11.30 a 12.30h. Trucant al tel: 972571841 (e-mail: ateneudona@gmail.com)

SETMANA DE LES DONES

--DIUMENGE, 6 a les 11h. Visita guiada a l'arqueta de St. Martirià. A càrrec de Josep Mª Reyes.
Cal inscriure's enviant un correu a: ateneudona@gmail.com o trucant al 972 571841.
*Activitat gratuïta i oberta a tothom

DIMARTS, 8 a les 20h. Al Teatre Municipal.           DIADA DE LES DONES. 
*Activitat gratuïta i oberta a tothom.
               PROGRAMA
- Lectura dramatitzada de 8 textos que reflexionen entorn a la figura de la dona. El grup de teatre de l’Ateneu Obert de la Dona presenta una oportunitat per veure la interpretació d’aquestes actrius que ens sorprenen any rere any amb la seva sinceritat i capacitat per superar-se en el procés d’aprenentatge.
Interpretació: Cruz Beatriz Bealler, Isabel Campins, Maria Teresa Tomàs, Maria Moro, Matilde Castillo, Neus Ferrer, Pilar Nualart, Teresa Güell i Alicia Escriche
Direccio:Clàudia Cedó.
- Concert: La Paula Arbós i l’Edgar Basiana ens interpretaran temes emmarcats dins el programa que ells anomenen “Unforgettable”. Un repertori eclèctic i ben tremat que permet a qualsevol tipus de públic descobrir i assaborir tant els clàssics com el repertori més actual. Com es tracta d’una data especial, els músics han volgut adequar a consciència el seu programa. En definitiva, temes versionats per a veu i piano que pretenen despertar noves emocions amb aquelles cançons d’ara i sempre.

DIVENDRES, 11  a les 21 h. FESTA I SOPAR DE CELEBRACIÓ.

Com cada any ens reunim totes al local de l'Ateneu Obert de la Dona per gaudir que som dones amb una magnífica festa que inclou sopar i gresca.
Podeu comprar el vostre tiquet fins el 8 de març al local de l'AOD els dimarts d'11,30 a 12,30h o bé a la botiga Lotus Blanc (al costat de la Plaça dels Turers).
Menú:
ENTRANTS: Amanida amb albergínia brasejada i formatge grec. Cruixents de carbassa. Bracets de pebrot del piquillo amb brandada de bacallà. Musclos a la vinagreta.
PRIMER: Pastís de verdures amb formatge i salmó.
SEGON: Mandonguilles de peix amb suquet i sèpia.
POSTRES:Còctel de fruites i pastís de xocolata.
Cava, aigua, vi i pa. 
PREU PER PERSONA: 15€

DIMECRES, 23  a les 20h. MEDITACIÓ EN LLUNA PLENA: exercicis respiratoris de Qui Gong i meditació guiada el dia de lluna plena en constel·lació de balança.  Activitat gratuïta. Anna tel.618506786.

**TAMBÉ CONTINUEM AMB LES ACTIVITATS FIXES DE CADA MES.

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1