ACTIVITATS. Setmana de les Dones i tot el mes de març de 2011


Dimarts, 8 de març. Xerrada al CENTRE EXCURSIONISTA DE BANYOLES a les 19.30h
  • ABANS DEL PATRIARCAT. Història amagada i esperança d’avui.
A càrrec de TERESA ALABERNIA I DOMENECH. Tècnica de Planificació I Gestió Municipal i membre del Consell Federal de la GRAN LÒGIA FEMENINA.

Dimecres, 9 de març. Lectura de poemes. Al MUSEU DARDER a les 19 hores.
  • Tarda poètica amb la poetessa i traductora Montserrat Abelló. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2008.Conduirà Francesca Bartrina. Càtedra UNESCO.Universitat de Vic.
Dijous, 9 de març. Recital de música i text. ATENEU BAR a les 22h.
  • Espectacle musical basat en un recull de textos de diverses cultures, on la feminitat està present i expressada en la llengua materna de les dones que hi participen. Textos traduïts i musicats expressament per l’espectacle. Tasca produida per el músic i cantant David Soteras.
Divendres, 11 de març, Festa/ Sopar i SORPRESA. ATENEU OBERT DE LA DONA 21h. Preu: 13€
  • Menú:entrants variats, rap amb suquet, pastís de xocolata i mus de mores.Tiquets fins el 8 de març al Lotus Blanc o a l’Ateneu Obert de la dona (dc de 10 a 12 i dv. de 16,30 a 18,30).
Diumenge, 13 de març. Tradicional CAMINADA
  • Ruta: del Puig de Sant Martirià al Turó de Can Morgat. Sortida: Pavelló de la Draga a les 9.30 del matí. Cal portar esmorzar i calçat còmode.
Dijous, 17 de març a les 21,30h.. Pel.lícula a l'Auditori Municipal
  • Denis te llama Títol original: Denise Calls Up. 1996. 80 min. DIRECTOR:Hal Salwen
SINOPSI: Pel·lícula independent amb premis de diferents festivals. Descriu situacions absurdes originades per la tecnologia i la seva dependència als nous sistemes de comunicació. Fins al punt que una dona sola dona a llu al seu fill enganxada al seu mòbil com a única companyia.

Divendres, 18 de març a les 20 hores. Trobada per cel.lebrar la Lluna Plena.
  • Ens reunirem a L’Ateneu Obert de la Dona al carrer Maria Montessori s/n de Banyoles. Primer treballarem exercicis adequats a la lluna estacional, el chakra del cor, i un mudra, a les 9 la meditació. I desprès compartirem el que cada una aporti per sopar.
Col.laboren amb la setmana de les Dones: Ajuntament de Banyoles Àrees d’Acció Social i Cultura, Biblioteca Pública de Banyoles, Institut Català de les Dones, Consorci de Benestar Social Banyoles-Pla de l’Estany, Programa Fem Companyia, Centre Excursionista, Ateneu Bar, Casal de la Gent Gran de Sant Pere.

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1