setmana de les dones 2019.TOTES LES ACTIVITATS


DISSABTE 2 de març a les 19h. Xerrada: El llarg camí de les dones astrònomes. Per Josep Lluís Diez Baldero, membre d’Astrobanyoles.
El treball de les dones i les seves aportacions a l’astronomia. Durant molt temps han estat relegades a un paper d’ajudantes o col·laboradores, encara que moltes vegades realitzessin el treball científic de primera línia mundial.
Presentació a càrrec d' Anna Morlans de l'AOD. Organitzaen Astrobanyoles i Ateneu Obert de la Dona. Lloc: M useu Darder.
DIUMENGE 3 de març a les 10 del matí. DONA-LI LA VOLTA!: La gran volta de les DONES a l'Estany de Banyoles. Vine a la pesquera número 10 (oficina de turisme de l'Estany) i la farem juntes donant-li la volta. Portarem una samarreta commemorativa del 25è aniversari de l'Ateneu Obert de la Dona, que serà gratuïta per a les sòcies. O bé podeu portar una peça de roba lila.

DIVENDRES 8 de març. DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA.
ACTE COMMEMORATIU AL TEATRE MUNICIPAL.
A les 20h.
Lectura dramatitzada del grup de teatre de l'AOD.
Concert del DUO SCALA. JAZZ I SOUL
Veu: Nataliya Nesterchuck, professora de música ,cantant i actriu. Piano: Ultano Gómez, pianista,compositor.

DISABTE 9 de març a les 21h. Sopar, festa i ball per celebrar un any més que som dones. Hi haurà la tradicional rifa amb molts premis, sopar «delicatesen» i ball.
Menú:
ENTRANTS: Amanida mesclum amb fruits secs i vinagreta de sèsam. Rotllets de salmó, Tomàquets farcits, Cistellets de cogombres amb esqueixada de bacallà, Terrina de lluç.
PLAT PRINCIPAL: Mandonguilles de vedella (halal) amb salsa d'ametlles i bolets. POSTRE:Pastís de tiramisú.
Vine i reserva el teu tiquet fins el 6 de març a l'AOD i a Lotus Blanc. Preu 15€.
Lloc: LOCAL DE L'ATENEU OBERT DE LA DONA

ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous d’11:00 a 12:00h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut&ball. Els dijous de 19,30 a 20,45h. Informació Núria 646746428
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu. Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Més informació els dilluns d'1/4 de 12 a 1/4 d'1. c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com Lloc web:donesbanyoles.blogspot.com

CINE FORUM


DIVENDRES 22 a les 19h. Pel·lícula: « La fuente de las mujeres» 2011. Bèlgica.
Direcció: Radu Mihaileanu. Interessant comèdia dramàtica que mostra com les dones d'un petit poble es revelen davant la injustícia i la discriminació. Obert a tothom. Lloc: AOD

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1