ACTIVITATS DE MAIG


DIMECRES 10 A les 20h. Meditació en Lluna Plena guiada i amb música. R ealitzarem exercicis respiratoris, estiraments, mudres i repassarem les característiques de la lluna del mes de maig.
Activitat gratuïta i oberta a dones i homes. Anna tel.618506786.
Lloc: Ateneu Obert de la Dona

DISSABTE 13 A LES 19h. LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES. Xerrada dins del Cicle per al consum responsable.
Dins de cadascú de nosaltres hi ha un recol·lector que vol intervenir activament en la seva alimentació, que es vol alliberar de les dependències que ens ha creat el sistema i es vol nodrir d’allò que troba a la Natura.
A càrrec de Pilar i Marisa de Les Champanela
LLOC: Ateneu Obert de la Dona

DIVENDRES 26 a les 19,30. PEL.LÍCULA «Agora». 2009. Director: Alejandro Amenabar.
Pel·lícula històrica basada en fets reals.
Segle IV. Alexandria era la ciutat més important de l'Imperi Romà. darrer baluard de la cultura i la ciència. Una dona poderosa, Hypatia, filòsofa, astrònoma, científica, consellera del governador i admirada pels membres més destacats i cultes de la ciutat, lluita per salvar la saviesa mentre que un moviment fanàtic acabarà amb tot un mon.
Premis: 7 Goyes.
LLOC: Ateneu Obert de la Dona

ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10.45 a 11.45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut i ball. Els dijous de 19,30h a 20,45. T'agrada ballar? Vols estar més àgil, sana i forta? Oblidat de l'exercici avorrit. Diferents ritmes t'aportaran alegria i salut. Informació i inscripcions: Núria 646746428.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Més informació els dimarts de 11.30 a 12.30h. c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com
Lloc web:donesbanyoles.blogspot.com


CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1