PROGRAMA D'ACTIVITATS. GENER DE 2017


DIJOUS  a l 12 es 21h. Meditacions mensuals en Lluna Plena
Començarem l'any amb una ofrena, desprès dels estiraments i la relaxació, Si en la lluna anterior el treball va versar sobre la humilitat com a font de coneixement que ens allunya del nostre ego i ens situa en el cor, on tot es resol. El propòsit d'aquesta meditació serà.......

DIVENDRES 13 a les 19h. XERRADA SOBRE ALIMENTACIÓ I EMOCIONS: de què tens gana? El que entra a la teva boca determinarà les teves emocions. A càrrec de Xavi García (psiconeuroimmunòleg) i Marta Expósito (nutricionista).

DIVENDRES 27 a les 20h.  Projecció i debat de la pel·lícula: “Pride (orgull)” de Matthew Warchus . Comèdia dramàtica basada en fets reals.
Anglaterra, estiu de 1984. Vaga de miners durant el mandat de Margaret Thatcher. Un grup de lesbianes i Gais de Londres es solidaritza i recapta fons per a la resistència de la vaga. Els prejudicis fan que sindicalistes rebutgin aquest suport però algunes dones i homes s'adonen que han d'unir-se per canviar les coses.

TALLERS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10.45 a 11.45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.

Salut i ball. Els dijous de 19,30h a 20,45. Oblidat de l'exercici ballant i mantenint el teu cos en forma. Diferents ritmes t'aportaran alegria i salut. Informació i inscripcions: Núria 646746428.

SEGUIM AMB LES ACTIVITATS PERMANENTS
Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
Els dimarts de 11.30 a 12.30h. ens trobaràs a
c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com
donesbanyoles.blogspot.com

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1