PEL.LICULA LO MEJOR DE MI. El dijous 21 de gener a les 21,30.

Direcció: Roser Aguilar
Actors:
Marian Álvarez, Juan Sanz, Lluís Homar, Alberto Jiménez, Marieta Orozco, Carmen Machi, Pablo Derqui, Maife Gil, Pep Cortés, Enric Ases, Nausicaa Bonnín, Jordi Cadellans, Carmela Poch, Ricard Sales, Carlos Olalla, Albert Roig, Maria de la Pau Pigem, Armando Aguirre, Rubén Ametllé, Miquel Bordoy, Francisco Morán
Sinopsi: Raquel i Tomás podrien ser l’enveja de qualsevol. Ell té trenta anys i és atleta professional. Ella té vint-i-sis i aconsegueix una plaça fixa com periodista en una ràdio pública. Gaudeixen junts, fan plans, riuen… i es van a viure junts, per a començar la millor etapa de la seva vida. Però tot això es trenca i de cop i volta es troben davant reptes que mai haguessin sospitat.

Tomás cau greument malalt i ha de romandre molt temps en l’hospital. Estarà en observació i si el seu fetge se segueix deteriorant necessitarà un trasplantament. Però ell es mereix el millor i per això Raquel s’oferix per a donarle la meitat del seu fetge. Tomás no pot acceptar la generositat de la seva noia i s’oposa. Raquel insisteix fins que aconsegueix que ell autoritzi que li practiquin una llarga llista de proves, perquè l’equip mèdic pugui verificar que el trasplantament vagi a ser un èxit.
Durant setmanes Tomás i Raquel es coneixeran molt millor. Passaran junts moments feliços i també trists, però tots molt nous per a ambdós. Els dos descobriran la dificultat i la bellesa de voler algú tal com és realment.

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1