ACTIVITATS D'OCTUBRE 2017


DIJOUS 5 A les 20h. Meditació en Lluna Plena guiada i amb música. Realitzarem exercicis respiratoris, estiraments, mudres i repassarem les característiques de la lluna del mes d'octubre.
Activitat gratuïta i oberta a dones i homes. Anna tel.618506786.
DIVENDRES dia 6 a les 20h: Homenatge a Paquita Illanas.
Acte obert en record a una de les fundadores de la nostra entitat. Estimada per totes, solidaria, impulsora de l'Ateneu i membre de la junta fins a l'´ultim moment.
Amb aquesta trobada volem fer testimoni i record d'aquesta dona exemplar. Porteu escrits, poesies, imatges, músiques per recordar-la.

DIVENDRES dia 13 a les 19,30h.: Pel·lícula. "La bruja. Un cuento folclórico" 
Director Robert Eggers País: USA, UK, Canada, Brasil.92 min. Gènere: misteri i terror sobrenatural.Situada històricament en l'època de les primeres persones que van colonitzar el nord d'Amèrica .Nova Anglaterra, l'any 1630. Una família de colons cristians es trasllada a viure a un bosc on la llegenda diu que hi viu una bruixa.Ben aviat es desencadenaran successos misteriosos.

AVANÇAMENT DE NOVEMBRE

DIVENDRES dia 10 a les 19h. XERRADA: L'EXERCICI FÍSIC. Estratègies per endarrerir l'envelliment i poder viure més i millor.
L'esperança de vida ha crescut però això no vol dir que visquem millor. Tenim alternatives a l'abast per gaudir de la nostra salut més temps.
A càrrec de Xavi Garcia. Assessor de Salut a Fitness Integral.


ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10.45 a 11.45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut i ball. Els dijous de 19,30h a 20,45. T'agrada ballar? Vols estar més àgil, sana i forta? Oblidat de l'exercici avorrit. Diferents ritmes t'aportaran alegria i salut. Informació i inscripcions: Núria 646746428.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Més informació els dimarts de 11.30 a 12.30h. c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com
Lloc web:donesbanyoles.blogspot.com

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1