ACTIVITATS DE FEBRER


Imagen relacionadaDIMECRES 5 i 19 a les 17h. GRUP DE SUPORT I AJUDA MÚTUA. Un espai per a les dones que han sofert una pèrdua (mort, malaltia, separació...) Per tal que puguin exterioritzar, compartir i elaborar el procès de dol que estan vivint.
Lloc: Ateneu Obert de la Dona
A càrrec de Teresa Alfonso. Pedagoga i Psicoterapeuta.
Informació: 616966993

DISSABTE 8 a les 11h. COOPERACIÓ MARES. Adreçat a mares solteres i separades per tal d'acompanyar-nos, compartir i col·laborar en temes diversos: criança, informacions, empoderament personal.
Lloc: Ateneu Obert de la Dona
Informació: Olga 667271916
DIVENDRES dia 7 de 18 a 19h.: Comencen els tallers d'Espai HOLÍSTIC DE MEDITACIÓ. Descobrirem el potencial del nostre cos i la nostra ment a través de la meditació per tal de desvetllar la relació que tenim entre el cor, la ment i la genètica de cadascuna. D'aquesta manera aprendrem a reconduir emocions i pensaments. I així harmonitzar-nos, trobar un equilibri i pau interior, ja que, de vegades es desequilibra a causa de factors interns i externs.
Durada: tots els divendres de febrer de 18 a 19 hores
A càrrec de Serene Palarea. Física, doctora en Astronomia i terapeuta holística.
Lloc: Local de l'Ateneu Obert de la Dona
Informació (preu, inscripcions, activitat...)Serene 698 624 376

TOTS ELS DIMECRES a les 10,30h. DONA ETS MÚSICA!, EL FRANCÈS TAMBÉ!. Tallers gratuïts d'aprenentatge del francès a través de la música, sessions vivencials on aprendrem des del sentir, bategar i compartir.
Lloc: Ateneu Obert de la Dona
A càrrec de Sílvia Morera. Professora de francès i postgrau en musicoteràpia.
Informació: 659477094

DISSABTE 22 a les 19h. Xerrada:
Les Dones darrera els grans avenços científics del segle XX. Ada Lovelace, Emmy Noether, Lise Meitner i Rosalind Franklin, treballant a contracorrent, van tenir un paper fonamental en desenvolupaments cabdals de la ciència del segle XX, com informàtica, relativitat, fissió nuclear o l’ADN.
Ponent: Josep Lluís Diez Baldero, químic, membre d’Astrobanyoles, professor de física i química. Activitat lliure i gratuïta.
Lloc: a la Sala d’Actes del Museu Darder.

DILLUNS 24 a les 20h. Nou cicle de meditacions en LLUNA NOVA. Moment de nous inicis, de canvis, de compartir, de veure la foscor no sols la llum en nosaltres. Seguirem amb els exercicis d'estiraments i les efemèrides mensuals.
Lloc: Ateneu Obert de la dona. Informació Anna 618506786.
Activitat gratuïta i oberta a tothom

SETMANA DE LA DONA (MARÇ).
Avançament de les activitats al voltant del 8 de març (Dia Internacional de la Dona Treballadora).

DIUMENGE 1 al matí: DONES! DONEM-LI LA VOLTA! Volta a l'Estany de les Dones reivindicant els nostres drets.
DIVENDRES 6 a les 21h. TRADICIONAL FESTA-SOPAR DE LES DONES.
PROGRAMA:
Menú: ENTRANTS: Amanida i tastets variats PRINCIPALS A TRIAR: Rostit de pit de pollastre farcit, filet de lluç en salsa verda amb guarnició i medallons vegans.
PROSTRES: pastís de mango i préssec. Compatible per a veganes i intolerants al gluten.
Preu: 15€. Cal fer reserva comprant els tiquets del 26 de febrer al 4 de març a l'Ateneu Obert de la Dona o a la botiga Lotus Blanc.
Rifa de lots i regals i ball per fer baixar el sopar!
Lloc: Ateneu Obert de la Dona
DIUMENGE 8 a les 19h. Actuacions en commemoració del dia Internacional de les Dones. Lloc: Teatre Municipal.
En breu tindreu informació complerta de totes les activitats que es realitzen a la Comarca per part de totes les entitats i el Pla d'Igualtat. Estigueu a l'aguait!!

ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous d’11:00 a 12:00h. Informació i inscripcions: Sònia 686891193.
Hipopressius. Dimecres de 9:15 a 10:15h. Informació i inscripcions: 619832507.
Salut & Ball. Dijous de 19:30 a 21:00. Possibilitat d'un nou grup els divendres de 9 a 10,30h. Informació i inscripcions: Núria 646746428.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu. Informació al mateix centre esportiu.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre, hort de les dones....

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1