PROGRAMA D'ACTIVITATS. JUNY 2018

DIVENDRES, 15. a les 19h. Assemblea i sopar/festa de cloenda del curs.
Aquest curs hem organitzat totes les activitats que ens han estat possible... Tallers, xerrades, pel.lícules, actes per a la igualtat i contra la violència... Estarem molt contentes si vens a l'assemblea i valorem cóm ha anat i col·labores. 
VOLEM MILLORAR CADA ANY !!
Després de l'assemblea fem un sopar lleuger i celebrem que ja portem 24 anys de lluita.
PORTEU PLAT,GOT,COBERT I TOVALLÒ. Tinguem cura del medi ambient!!

DIJOUS, 28 a les 20h. MEDITACIÓ EN LLUNA PLENA. Farem la meditació guiada com sempre, amb musica d'acompanyament. Treballarem la unitat amb la figura paterna, desprès dels estiraments i repàs de la posició dels astres celestes d'aquest dia.Activitat gratuita per tothom.
 
ACTIVITATS PERMANENTS
Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10,45 a 11,45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.
Salut i ball. T'agrada la musica i ballar? Vols estar més àgil, sana, forta i vital? Vine a fer exercici saludable de manera divertida i amb molta alegria . Els dijous de 19,30 a 20,45h. Informació i inscripcions: Núria 646746428.
Gimnàstica a Triops. Preus especials per a l'Ateneu. Informació al mateix centre esportiu.
Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.
SEGUIM AMB Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1