Recull d'activitats a l'entorn del 8 de març de 2011 a tota la Comarca

Divendres 4 de març

Sopar, discomòbil i homenatges. Tra-dicional sopar d’intercanvi de plats. A part, pensa en una dona a qui t’agradaria homenatjar aquesta nit i parla amb no-saltres.Hora: 21 h. Lloc: Can Font de Borgonyà, Cornellà de Terri.Organitza: Associació de Dones de la Vall del Terri. Col·labora: Ajuntament de Cornellà de Terri.

Dissabte 5 de març

Passejada per la vall de Campmajor. Ruta dirigida per a totes les dones de la comarca d’una hora aproximada. Cal portar esmorzar.

Hora: 9 h. Punt de sortida: Ajuntament, Sant Miquel de Campmajor.Organitzen: Grup de Dones de la Vall de Campmajor i Associació La Vall.Col·labora: Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor.

Compartir remeis casolans d’ara i de sempre. Porta els teus remeis casolans iexplica’ns com els fas. Obert a tothom.Hora: 16.30 h. Lloc: Local del sindicat,Sant Miquel de Campmajor. Organitzen: Grup de Dones de la Vall deCampmajor i Associació La Vall. Col·labora: Ajuntament de Sant Miquel deCampmajor.

Sopar per a homes i dones. Menjarem un menú sorpresa. Tot servit, cuinat i molt ben amanit per uns cuiners i cam-brers molt especials. Aprofiteu-vos-en!Hora: 21.30 h. Lloc: Local del sindicat, Sant Miquel de Campmajor.Preu: 18€ / 8€ (tiquets a la venda a l’Hostal i Cal Ferrer fins el 2 de març).Organitzen: Grup de Dones de la Vall de Campmajor i Associació La Vall.Col·labora: Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor.

Dimarts 8 de març

Xocolatada. A càrrec dels Cuiners de l’Estany.Hora: 17.30 h. Lloc: plaça Major, Banyoles.Organitzen: Servei d’informació i atenció a les dones (SIAD) i Servei de prevenció a la de-pendència: Fem companyia del Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany - Banyoles.

Abans del Patriarcat. Història ama-gada i esperança d’avui. Xerrada a càrrec de Teresa Alabernia i Domènech, tècnica de Planificació i gestió munici-pal i membre del Consell Federal de la Gran Lògia Femenina. Presentarà l’acte Anna Morlans.Hora: 19.30 h. Lloc: Centre excursionis-ta, Banyoles.Organitza: Ateneu Obert de la Dona.Col·labora: Centre Excursionista de Banyoles.

Tradicional sopar d'intercanvi de plats. Cal portar un plat dolç o salat i una beguda i ho compartirem entre to-tes. També els plats i coberts. A continua-ció hi haurà una exhibició de hip- hop.Hora: 21 h. Lloc: Can Carreres, Porqueres.Organitza: Ajuntament de Porqueres.

Dimecres 9 de març

Tarda poètica amb Montserrat Abe-lló. Recital de poemes i converses amb la poetessa i traductora Montserrat Abelló. Ens acompanyarà la conductora del Club de Lectura Francesca Bartrina, directora de la Càtedra Unesco: Dones, desenvolupa-ment i cultures, Centre d'Estudis Interdis-ciplinaris de la Universitat de Vic.Hora: 19 h. Lloc: Museu Darder, Banyoles.Organitzen: Biblioteca comarcal de Banyo-les, Servei d’informació i atenció a les dones(SIAD) i Servei de prevenció a la dependèn-cia: Fem companyia del Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany – Banyoles i Ateneu Obert de la Dona.

Recital de música i text. Espectacle musical basat en un recull de textos de diverses cultures, on la feminitat està present i és expressada en la llengua ma-terna de les dones que hi participen. El músic i cantant David Soteras ha traduït i musicat expressament els textos per a aquest espectacle.Hora: 22 h. Lloc: Ateneu Bar, Banyoles.Organitza: Ateneu Obert de la Dona.Col·labora: Ateneu Bar.

Divendres 11 de març

Festa, sopar i sorpresa.

Hora: 21 h. Lloc: Ateneu Obert de la Dona, Banyoles.Preu: 13 €. Data límit per comprar els ti-quets: 8 de març a Lotus Blanc o Ateneu Obert de la Dona (dimecres de 10 h a 12 h i divendres de 16.30 h a 18.30 h).Organitza: Ateneu Obert de la Dona.

Sopar de dones de Fontcoberta.

Organitza: Associació Don@ de Fontcoberta. Dissabte 12 de marçLectura de manifest, sopar i ball.Hora: 21 h. Lloc: Pavelló, Serinyà.Organitza: Ajuntament de Serinyà.

Diumenge 13 de març

Tradicional caminada. Ruta des del Puig de Sant Martirià al turó de Can Morgat. Cal portar esmorzar.

Hora: 9.30 h. Punt de sortida: Pavelló de la Draga, Banyoles.

Organitza: Ateneu Obert de la Dona.

De l'1 al 16 de març

Parlen les dones. Exposició de fotogra-fies de les protagonistes del calendari per a la igualtat 2011: Parlen les dones rea-litzat pel Servei d’informació i atenció a les dones (SIAD) i Fem companyia del Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany – Banyoles.Lloc: Biblioteca comarcal, Banyoles.Organitza: Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany- BanyolesCol·labora: Biblioteca comarcal de Banyoles.

Montserrat Abelló. Exposició docu-mental per conèixer l'obra i la vida de la poetessa i traductora Montserrat Abelló (Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2008) que ens acompanyarà al Club delectura del 9 de març.Lloc: Biblioteca comarcal, Banyoles.Organitza: Biblioteca comarcal de Banyoles.Col·laboren: L’Altell i Museu Darder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1