PEL.LÍCULA "CAOS"


EL DIA 26 DE NOVEMBRE. Pojectem la pel.lícula "CAOS"dirigida per Coline Serreau i nominada a 5 Premis César, una cinta que tracta qüestions com el racisme, la prostitució o el paper secundari de la dona a la societat actual.

Sinopsi

Després de la seva anterior comèdia ecologista “Planeta libre”, Coline Serreau reapareix amb “Chaos”, una història vertiginosa i oberta a molts fronts i successius girs argumentals.

Serreau retorna al món que millor coneix: el de burgesos benpensants i molt atrafegats. Tant, que Hélène (Catherine Frot) i Paul (novament Vincent Lindon) no hi són per ningú. Ni tan sols per ells mateixos.
Viuen junts, però s’ignoren. Paul s’amaga per no veure pertorbada la seva atapeïda agenda d’executiu quan la seva anciana mare viatja cap a París per veure’l, i el fill d’ambdós, universitari que ja viu en parella, fa el mateix quan Hélène va al seu a apartament. Són, realment, gent molt atrafegada.
Fins que una nit, una jove prostituta (Rachida Brakni – Cèsar a la millor actriu promesa) s’abraona sobre el seu automòbil, en una desesperada fugida dels seus proxenetes. Tot canviarà a partir d’aquest incident i Hélène, per primera vegada a la seva vida, prendrà partit i aviat s’embrancarà en quelcom que no pot comprendre: intentar que Malika torni a la vida i alhora, intentar mantenir-se fora de les urpes dels qui la turmenten.

Altres pel·lícules de Coline Serreau: Tres solteros y un biberón (1985), Mamá, hay un hombre blanco en tu cama (1989), La crisis (1993), El planeta libre (1995), Caos (2001), Tres solteros y un biberón. 18 años después (2003), Peregrinos (2005).

Organitza: Oficina del Pla Local d’Inclusió Social (Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany – Banyoles) juntament amb Ateneu Obert de la Dona, Legi Yakaru i Don@ de Fontcoberta.

LLOC: MUSEU DARDER

HORA: A LES 21h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CICLE DE RELATS VIRTUALS: Relat 1